Monday, 31 October 2011

Jumpa little hero

Assalamualaikum..

         Syunk.. Syunk.. Syunk.. :) Tadi budak-budak kecik tu datang rumah.. Syunk nak tau? Tadi FIRST TIME kte gelak dengan ikhlas seikhlas ikhlas nye la lepas yunk pergi. Sebelum ni gelak cuma untuk menutup kesedihan yang ada dan buat orang sekeliling kte ceria je. (OK, diri sendiri tak ceria nak buat orang ceria pulak mira ni) 


           Yunk tau tak sebab apa kte gelak tadi? Seronok sangat tengok gelagat budak berdua tu. Yang abg sebok berjoget bila tengok cerita upin ipin, yang adk pulak tak habis-habis menangis bila kena marah. haha Macam-macam lagi la gelagat diorang tu.

          Tapi syunk.. Dia datang kejap je. Petang tu along da balik da.. (Ok la tu kan dari dia tak datang langsung) Kte ingat nak ikut along balik tapi.. hehe malas pulak nak keluar dari rumah ni. Yunk paham-paham jela syunk yunk ni macam mana. Yunk tau kan? kan? kan?? Ok.. terima kasih syunk.. :)

          Aaachuummm! urmmm.. Demam?? Ooo tidak! Kte tak nak demam sebab dokter peribadi kte da takde. Nanti takde sape nak jaga. Nak paksa makan ubat. haha yunk paksa ke?? tak pown.. Yunk tak paksa. Yunk mana suka paksa-paksa yunk suka pujuk-pujuk je... kan kan kan?? kte kenal syunk kte.. :)

          Ok la syunk.. kte nak on9.. setiap hari kte on9, kte tunggu yunk on9 sekali ngan kte macam dulu tu.. Kte chat sama-sama kte komen sama-sama. Kte sentiasa check kat chat box tu kte tengok "my laling" on9 ke tak. Tapi sentiasa hampa.. :( mana yunk? mana yunk pergi?? oohhhh..







(Al-Fatihah untuk arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
~ Syunk.. kte nak gelak macam dulu lagi ~

No comments:

Post a Comment