Wednesday, 26 October 2011

Seronoknya jumpa sayang saya!!

Assalamualaikum..

          Yunk.. Cmne xnak rindu kat yunk ni?? Masing-masing suruh sabar. Diorang cakap nanti lama-lama Mira ok la tu. Tapi x ok2 pown yunk.. Kalau tunggu punya tunggu pastu yunk balik xpela gak. Baru la x rindu. Tapi ni.. Yunk x balik pown.. Makin lama x jumpa yunk mesti la makin rindu kan?? Sedangkan dulu boleh tanya khabar berita pown da rindu ni kan sekarang.. Tak tau pape pown pasal yunk. Suara yunk pown xdengar cuma dapat tengok yunk dekat gamba je. Bila kita nak jumpa ni yunk??

         Yunk.. tadi kita jumpa kan?? Seronoknya sayang!!! Tapi yunk bawa kte g mana? Tempat tu pelik la syunk.. Kte xpernah pergi tempat tu. Banyak kali kte tanya yunk tapi yunk x jawab pown. Pakaian pown pelik je syunk.. Kte kat mana tu syunk??

        Lepas jumpa tu kte text kan syunk?? Yunk asyik cakap rindu je. Tadi kan kte da jumpa.. Tapi sebenarnya kte pown rindu yunk.. Rindu sangat2. Npe yunk hantar kte balik?? Yunk... Seronok nye dapat gurau2 ngn yunk! Yunk sempat lagi cakap pasal impian yunk tu. Impian nak kawen.. Kan kte da plan semua tu. Kte serius kan ngn hubungan ni?? Syunk kte kan matang.. macam2 yunk plan kan. Yunk2, Kte da wat da buku tu.. Walaupun bkn nama kte berdua tapi tu buku masa depan. Yunk suka x?? Eh, yunk senyum?? Hehe suka la tu....



Lebatnye hujan ni lebat tu gak la air mata kte turun yunk..

         Kuatnya kilat ni, kuat gak hati kte memberontak nak jumpa yunk..

 
        Tiba-tiba je hujan lebat dan kilat sabung - menyabung. Kte terus text kat yunk.. " Yunk.. Takut.. Hujan lebat.. Ada kilat.. urm.." Bunyi la lagu transformer. Maknanya ada orang reply text tu. Tapi......... bukan yunk?? Kenapa adk yunk reply text tu? Mana yunk?? Yunk....... Yunk.. Yunk...!!!!! Buka inbox tengok semua message tapi mana text yg yunk hantar tadi?? kenapa semua nya xde? Sape yg delete?? (T_T)

          Alyn sedarkan kte.. "akk, akk mimpi ea?" Urm.. yunk.. Kte mimpi je yunk.. Rindunya kte kat yunk sampai mimpi2 yunk.. Tapi seronok sangat syunk.. Terima kasih syunk datang dalam mimpi kte.. Jangan lupa datang lagi ye.. Yunk.. Alyn ckp dia nak ikut kte jumpa yunk.. bole ke yunk?? Xbole kan?? Yunk da nak jemput kte ke? Tapi amalan kte x cukup lagi nanti kte x boleh jumpa yunk. Yunk kan baik.. Kte ni??? Sabar ea syunk.. Bagi kte masa sikit lagi.. Nanti kte jumpa betul2 ok syunk??


 tengok bear tu comel kan??
menunggu bila la dapat jumpa ni...


Cantiknya pelangi ni.. Bila nak dpt pelangi secantik ni lagi?




(Al-Fatihah untuk arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
sesape yg jenguk blog ni, luangkan la masa seminit utk sedekahkan al-fatihah untuk arwah. terima kasih :)

p/s: Syunk yunk sangat2!! terima kasih syunk!!

No comments:

Post a Comment