Monday, 24 June 2013

Coming Back

Assalamualaikum..

Lama tak updates blog ni. Sampaikan tadi nak log in lupa apa nama link and password. Try and try baru dapat. Nasib baik dapat, kalau tak?? hmmm

Ohh ok, blog sekarang dah lain. kekok pula rasa. Takpe lah nak singgah kejap je ni.

Sekarang Mira tengah final mood. First sem in degree. Takut, cuak, berdebar semua ada. Time nak final, macam-macam dugaan datang. Dugaan manusia dan bukan manusia. Cuba untuk hadapi semua dugaan ni dengan wat cool wat lek. Dia tegur, kita tegur. Dia borak, kita borak. Dia text, kita text. Just follow the flow. Senang kan?

Ok, tu jela. Doakan sem ni Mira berjaya. Thanks :)


(al-fatihah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
:/

3 comments:

  1. Jemput ke blog sy =)
    http://sitirasyidahrazali.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Al-fatihah.

    Kalau nak promote blog ni boleh la share link kat sini ye:
    http://free-unlimited-backlinks.com

    ReplyDelete
  3. Prostitutes of Kiev To joke and take the money you need suddenly.
    Take care of the pence and the pound will look after itself.
    #HookersOfKiev

    ReplyDelete