Wednesday, 19 October 2011

5 May 2011 < I LOVE U!! >

Assalamualaikum..

          Ok.. Tarikh kat atas tu tarikh keramat bagi Mira and Zakwan. Kenapa?? Sebab tu la tarikh ktorang couple. Ye.. C.O.U.P.L.E.. takde macam-macam lagi da. Pagi tu first time ktorang jumpa lepas berkali-kali Zakwan ajak untuk jumpa. Sory ye yunk.. Kte ni memang susah nak keluar rumah.. Maklumlah pemalu. hehe :) Masa ni sebenarnya krisis tu masih ada. Ada la hamba Allah sorang ni lain yang Mira tanya kat dia, lain pulak yang dia cerita kat Zakwan. Masa makan tu ktorang berbincang pasal masalah ni. Ok, masa Zakwan cerita apa yang budak tu bagi tau kat dia, hujan da nak turun da. Memang Mira sentap giler masa tu. Budak tu boleh pulak buat cerita bukan-bukan kan, rasa nak tampa-tampa je muka budak tu. Malas la nak cerita pasal budak tu lagi. Bubye budak suka buat cerita... Nyah kau dari sini!!

          Masa on the way balik kan, korang nak tau tak apa Zakwan buat????? Ha... Dia kan.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MINTA COUPLE DEPAN-DEPAN!!!!
 Sweet giler wwwooooo!! Masa tu jantung rasa nak gugur je. haha! Da macam cerita hindustan la pulak kan. Tapi.. Masa tu Mira tak bagi jawapan pown. Kesian dia kan. Ni semua budak tu punye pasal la. Mira cuma cakap kat dia nanti malam Mira bagi jawapan k.. Dia pown senyum je. (^_____^)

          Lepas maghrib je Mira terus on9. Gelojoh betol kan. :P Tapi On9 kali ni memang best giler la sebab ade good news! Nak tau apa dia? Ha... budak tu dia inbox kat Mira and minta maaf.. Hooorrraaayyyy!!!! Masa yang sama Mira text kat Zakwan and cakap "Yunk.. kte terima yunk" haha.. Kami sama-sama happy masa tu sebab hubungan da tak tergantung lagi. Tapi Zakwan la paling happy sebab dia memang da lama tunggu semua ni. LOVE YOU LA SYUNK!!

           Yunk.. kalau yunk masih ada kan best.. bila kte ada masalah, kte cerita kat yunk. bila yunk ada masalah, yunk cerita kat kte. bila kte sedih, yunk happy kan kte. bila kte gembira, yunk ada dengan kte. yunk sentiasa ada untuk kita. walau yunk sibuk cmne pown yunk tetap akan luangkan masa untuk kte. kte x penah bosan dengan yunk. yunk banyak bagi semangat dekat kte. yunk la dokter kte. yunk gak ustaz kte. yunk cikgu kte, yunk segala-galanya. yunk.... bila kte nak jumpa lagi??  Gurau sama-sama. gelak, nangis, ketawa semua sama-sama. yunk kan nak semua sama dengan kte kan? fon pown yunk tuka sebab yunk nak sama dengan kte. tapi npe yunk tak nak pegi sama-sama dengan kte? npe yunk pegi tinggalkan kte?? npe yunk??? npe?? yunk tunggu kte ye.. yunk siapkan la mahligai tu cantik-cantik. kte nak siapkan diri kte utk jumpa dengan yunk. yunk terlalu baik so, kte nak jadi baik mcm yunk supaya kte bole jumpa yunk.. yunk tunggu tau..!!! LOVE U SYUNK.. <3

(Al-fatihah untuk arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
p/s: I love u yunk!!

No comments:

Post a Comment