Tuesday, 18 October 2011

22 Mac 2011

Assalamualaikum..

          Hye semua.. Mira x ingat la tarikh-tarikh yang lain. Yang ada dalam list cuma tarikh ni 22 Mac 2011. Mira ada buat diari sikit-sikit tapi Mira cuma letak tarikh-tarikh yang penting je. Ok2 Mira nak sambung cerita semalam. Nak dengar tak?? Memang tak dapat la kalau nak dengar. Korang kena baca ok?? hehe :) Sejak main game tu, ktorang jadi semakin rapat. Tapi tak ingat la pulak sejak bila ktorang start guna panggilan "yunk n kte". Apa?? tak sweet?? AMK?? (Ada Mira Kesah) haha!! Jangan marah ok.... Masa tu ktorang tak couple lagi. Tapi cara ktorang da macam couple. Pelik kan?? Sampaikan kakak Mira pown ingatkan ktorang da couple masa tu. Nak tau sebab apa? Mira ni kalau da rapat dengan sorng lelaki n Mira selesa dengan dia memang tu jela yang Mira rapat. Takde lelaki lain da.. Kakak Mira siap tanya lagi "dik, Ahmad Zakwan tu pakwe ko ke" haha ape lagi Mira ngn Zakwan pown gelak besar la! ha!! Masa ni gak la , macam-macam krisis yang timbul. Mana taknye, Zakwan nak couple tapi Mira taknak degil sangat kn, padan muka.. Time ni memang tak boleh nak buat apa la kan sebab Mira bukan couple dia. Tapi nasib baik dia ni memahami, if ada pape dia akan backup Mira. Woooowwww! Best giler woooo!! Tu yang semakin sayang kat dia tu.. Eh, sayang sangat-sangat la!! Tapi Mira still tak terima dia lagi. Ala.. bukan apa, Mira saja je nak uji dia. Mira cakap kat dia suruh tunggu Mira lagi 5 tahun baru Mira terima dia. Dia sanggup tunggu. Terharu sangat. Tapi kalau la sampai sekarang Mira tak terima dia lagi, mesti Mira kecewa giler kan?? hurmmmm.. Alhamdulillah Mira sempat buat dia happy walaupun sekejap.. Tapi kan, masa 6 April 2011 tu Mira memang gaduh besar dengan Zakwan. Touching giler masa tu dengan dia eh, bukan dengan dia tapi dengan mereka-mereka yang menjadi sebab ktorang gaduh tu.. Eee tak suka la dengan diorang tu! Nasib baik Zakwan ni matang n pandai settle kan masalah. Matang??? Ye... Dia sangat matang. Bertambah-tambah lagi la sayang Mira dekat dia. urm.. ok la Mira nak berdialog dengan dia kejap.. Jumpa next entry k.. daaaaaa :)

          Assalamualaikum yunk... Yunk.. kte rindu yunk.. Yunk rindu kte x? Yunk nak tau x? Semalam kte chat ngn kwn lme kte. dia tnye kte kt mne. kte ckp la kte nga cuti pstu dia ckp "best la ko cuti" urm.. klu yunk ada mmg la best. tapi yunk xde. bosan sgt yunk. hari-hari kte buat benda yg sama je. mkn , on9, tdo, mkn, on9, tdo.. tu pown untung la kalau kte makan n kalau bole kte nak tdo je sbb kte nak jumpa yunk. nti kan yunk dtg dlm mimpi kte. tp nti ibu marah pulak asik tdo je.. urm.. kwn kte ckp kt kte , chat la ngn org istimewa. mse tu tbe2 je hujan turun yunk.. dia suruh kte call yunk.. yunk.. bole x kte nk call yunk?? kte nak sgt call yunk. kte rindu nak dengar suare yunk.. suare yunk penuh dengan kasih sayang.. kte nak dengar suare tu lagi. yunk bwk laptop ngn fon yunk kan?? jom kte chat , call n text syunk.. jom la syunk....... nti yunk menyamar jadi kte lagi mcm dulu .. yunk selalu buat cmtu kan? yunk.... kenapa yunk diam?? cakap la yunk.. cakap la!!!! (T_T) yunk.. langit nangis sama-sama dengan kte.. yunk pown nangis ke kat sne?? yunk jgn la ngis.. da2.. yunk xmo ngis k.. 
LOVE U SYUNK!!


(Al-fatihah untuk arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
p/s : i love u yunk..


          

No comments:

Post a Comment