Friday, 21 October 2011

YUNK ... RINDU!! :(

Assalamualaikum...

          Yunk... Tadi kte text yunk npe yunk x reply? Pastu message tu x delivered, dari td pending je.. Npe yunk?? Lama kte tunggu.. Tangan kte sakit yunk.. Sakit sgt.. Tangan kte kena air panas. Pedih syunk.. Camne bole terkena?? Hurm... Ibu.. Ibu x sengaja.. tadi masa buat air ibu tertuang air panas tu kat tangan kte.. Air tu baru mendidih yunk.. Panas sgt.. Kte cari yunk, kte nak nangis dgn yunk mcm dulu. tapi yunk xde. Mne yunk pegi?? YUNK!!!!!!!!! (T_T)

          Yunk.. semalam ayah buat kenduri arwah.. Ye, untuk yunk.. Yunk tau x, kte rindu sangat2 kat yunk?? Bila ada kenduri terubat sikit rindu kte kat yunk. Ni kali kedua kte dpt ikut buat kenduri untuk yunk. Yg first ngn family yunk. Mse tu macam-macam perasaan ada yunk.. Suka, sedih, takut, malu semua ada.. Yunk nak tau x? Kte pergi sana sorang2 je. Kte xtau pape pown cmne nak pergi sana. Pagi tu kte main redah je. Main naik je bas mana yg ada. Alhamdulillah kte sampai gak kat umah yunk. Tapi sebelum tu kte stay rumah wani dulu. Esoknya baru kte pergi rumah yunk. Hurm... Masa Yaasin berkumandang kan yunk, air mata ni laju je nak turun yunk. Kte sedih sangat masa tu. Tapi kte kena kuat untuk ibu and adik yunk. Kte xbole nangis depan diorang. Ye kte janji kte takkan nangis depan family yunk. Nanti ada masa kte datang tengok yunk lagi ea.. Urm.. bukan ada masa tapi ada orang nak hantar. yunk tau kan kte x reti drive? Kalau la kte reti drive, hari-hari kte turun simpang tengok yunk.. Yunk sabar ea.. Nanti kte belajar drive..



 Yunk.. ni wani.. Masa kenduri kat umah yunk kte stay umah dia satu malam.. 
Yunk.. baju pink tu, yunk nak kte pakai kan mse hari ahad tu?? :'(



 Yunk.. ni ibu.. yunk nak jumpa ibu kan hari tu?? tapi x sempat.. :(



Yunk... Kte rindu yunk sangat2.. Bila nak jumpa ni??



AL_FATIHAH UNTUK ARWAH 

AHMAD ZAKWAN BIN PATAH RAJI
AHMAD ZAHINUDDIN BIN PATAH RAJI
AHMAD ZARIF BIN PATAH RAJI

No comments:

Post a Comment