Monday, 17 October 2011

26 Jun 2010

Assalamualaikum..

          Kenapa tajuk entry hari ni tarikh pulak ye? Dah tu tahun 2010 pula. Kalau nak tau, 26 Jun 2010 tula Mira dan arwah Zakwan mula kenal. Ini blog saya dan dia kan? So, kat sini Mira nak penuhkan dengan cerita-cerita Mira ngn dia dari kitorang mula kenal sampai la dia pergi tinggalkan Mira. Sob2 sedihnya.. (T_T) Apa? Bosan? Kalau bosan, tak payah la baca.. hehe :) Ok la Mira nak start bercerita ni, jom ke bawah.

          Nak tau tak kitorang kenal kat mana? ha..... Kitorang kenal dekat muka buku. Mula-mula tu kitorang berkawan je panggil pown "kau n aku" sebab kitorang memang da kenal dari sekolah rendah lagi. Tapi kitorang terpisah selama 7 tahun, lama kan...?? Dekat muka buku la Mira n arwah Zakwan jumpa balik. Nak di jadikan cerita, masa cuti sem tu kitorang ada main 1 game ni kat muka buku tula. Game fishville. Korang tau tak? Ala.. game yang bagi ikan-ikan makan tu. Meh sini Mira tunjukkan.





Taadaaaa.. ha! ni la gamenye..

Ni la ikan-ikan yang kitorang bela dulu..
                                     

Jom jual ikan..
                       


          Ha.. amacam?? Da tau da yang mana? hehe.. Seronok tau main game ni. Tapi, si kekasih hati Mira tu selalu sangat tak bagi ikan-ikan dia makan n Mira la tukang bagi ikan-ikan dia makan. Kalau tak, habis mati kebulur la ikan-ikan tu. Kesian... Ha!!! Sejak tula kitorang mula rapat. haha "dari ikan turun ke hati" :)

Ok, tu jela untuk hari ni. Nak tau lebih lanjut, tunggu next entry ok! Daaaaa :)

(Al-fatihah untuk arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
p/s: I love u yunk!!

No comments:

Post a Comment