Saturday, 22 October 2011

Mana Semangatku pergi??

Assalamualaikum..

          Hye korang malam ni Mira update lagi. Mira rindu sangat-sangat kat si dia. Mira nak bagitau dia sesuatu ni. Jap ea korang...

          Yunk.. yunk.. oo yunk... I miss u yunk.. Yunk, java yunk!! JAVA!! Urm.. Yan ada buat status cakap data struck da boleh register tapi tu pown kalau lepas java. Kte try register tadi. Tapi yunk.... urm.. :'( Kte xboleh register data struck. Java kte failed ke?? Kte taknak failed. Kalau failed, lambat la kte nak grade nanti. Yunk.. cmne ni yunk? Kte rasa nak menangis!! Bole kan kte nangis?? Ops sory syunk.. Da keluar da pown air mata tu..

          Yunk ingat x sapa yang bagi semangat kat kte masa kte down sangat ngn java ni? Yunk ingat x?? Ye.. yunk yg bagi kte semangat. Sebelum tu quiz n test kte semua failed. Belajar pown macam xde yg masuk je kat kepala otak ni. Yunk ingat x apa yg kte cerita kat yunk??

         Lepas tu yunk bagi semangat kat kte. Yunk tau x?? Lepas yunk bagi semangat tu, quiz n test kte lepas yunk.. x failed lagi. Yunk happy kan mse kte gtau kte lulus?? Tapi kenapa semua tu kejap je?? Yunk bawa semangat tu pergi sekali. Nape yunk?? nape??  Yunk.. balik la yunk. Kte perlukan semangat tu lagi. Yunk cakap yunk nak tengok kte berjaya kan? nak grade sama-sama. Tapi nape yunk pergi x tunggu kte??
Hati kte, cinta kte, semua yunk bawa pergi. Tapi npe yunk x bwak kte sekali? Npe yunk bwk adk2 yunk?? Tukar la zahin dgn kte yunk.. Biar la Zahin ngn Anis bahagia kat sini, kte berdua bahagia kt sne.. bole kan yunk??? Yunk.. kte tunggu ni...

No comments:

Post a Comment