Wednesday, 8 August 2012

Untuk kawan yang keliru

Assalamualaikum..

Hai kawan.. aku nak cakap dengan kau ni. Tapi kau tau lah aku ni pemalu. So, aku cakap dekat sini jela ye.. hehe eh kau jangan la gelakkan aku..

Aku tau kau keliru. Aku tau kau masih sayangkan dia. Bagi aku lah kan, biarlah perasaan sayang tu masih ada tapi sayang lah dia sebagai kawan macam masa mula-mula kau kenal dia dulu. Boleh kan? Aku tau kau boleh..

Lagi satu, aku rasa kau patut bersyukur dan gembira lah kawan sebab kau masih boleh tengok dia bahagia even bukan dengan kau. Sebab tu yang kau nak kan masa kau dengan dia dulu? Nak tengok dia bahagia. Betul tak? Tipu lah kalau tak betul..Tak macam aku ni, aku tak boleh nak tahu keadaan 'dia' dekat sana. Baik ke tak, bahagia ke tak, aku tak tahu.. Kalau boleh, aku nak jadi macam kau boleh tahu keadaan dia. Tapi aku pernah rasa apa yang kau rasa dan aku boleh buat , takkan kau tak boleh kan? Go kawan! Aku tahu kau kuat :)


Aku tahu kau tak rugi pape pown kan lepas apa yang jadi sekarang ni. Aku tengok, kau sekarang makin cantik, ayu, comel lagi... Jeles tahu tak?? Banyak dah perubahan aku tengok dekat kau. Aku ni bila nak berubah pown tak tahu lah.. Eh,kau jangan mengutuk aku pula tau sebab tak berubah berubah lagi. Kau doakan aku cepat-cepat berubah ye.. Nanti aku boleh jadi cantik, ayu and comel macam kau. :)


Aku dah tahu lama dah benda ni tapi aku tak pernah tanya kat kau bukan sebab aku tak pedulikan kau tapi sebab aku ni kan PEMALU! haha.. Tapi aku selalu stalk blog kau nak tahu berita-berita terbaru dari kau sampai naik hafal dah link kau apa. Opppssssssssss!! :P

Ok lah kawan, even kita tak selalu bersama tapi kau tetap kawan aku. Dari sekolah menengah lagi kita dah jumpa and sampai uni pown sama-sama. Memang jodoh kita kuat lah ni kot.. errr~ haha! Dah! jangan sedih-sedih lagi yawww. Senyum macam ni (^___________________^) selalu. Barulah bertambah comel!



akuharapkautahuyangentryniuntukkau.   ~NAMN~



(Al-Fatihah sayang Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
-12 hari lagi genap setahun saya tak jumpa awak~IMLY