Tuesday, 8 November 2011

Cemburu tandanya sayang

Assalamualaikum..

Betul ke cemburu tandanya sayang?

Betul atau tidak peduli apa saya, saya nak cemburu suka hati saya la. Memang saya sayang dia. SO??
Syunk.. Dulu masa mula - mula  kita bersama, kte la orang yang paling kuat cemburu. Syunk biasa-biasa je. Mana taknye syunk ni ramai sangat peminat. HOT SETAP la katakan. Tambah-tambah lagi syunk ni teramat baik memang patot la ramai peminat kan? Pastu lama-lama syunk pulak yang kuat cemburu. Ok terbalik sudah.

Cemburu syunk tu over sangat-sangat. Sampaikan yunk layan mereka-mereka yang mengacau dekat FB tu. Yunk remove mereka-mereka yang yunk tak berkenan dan macam-macam lagi la yang syunk buat. Kadang-kadang syunk ni kelakar juga. Tapi sekarang takde da semua tu. Siapa nak layan mereka-mereka yang mengacau tu lagi? Siapa yang nak approve kan friend request tu lagi? Da melambak da ni syunk kte tak approve.

Dari dulu sampai sekarang kte masih cemburu. Sayang kan? Mesti la cemburu.. Syunk.. Kte cemburu dengan mereka yang da ziarah makam tiga bersaudara tu. Kte cemburu tak dapat tengok rumah baru yunk. Kte terlalu rindukan yunk.. Kte nak jumpa syunk. Tapi mampukah kte untuk pergi ziarah yunk? Mampukah kte menahan air mata ni dari mengalir? Sedangkan baru tengok gambar kte da menitiskan air mata ni kan lihat depan mata sendiri?

Tapi syunk.. Kte nak sangat ziarah syunk. Insyaallah sebelum balik segamat kte akan sampai kat sana. Kte nak jumpa yunk. Yunk tunggu ye..






(Al-Fatihah buat arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)

No comments:

Post a Comment