Tuesday, 17 January 2012

Saya kembali

Assalamualaikum..

Firstly, mira nak minta maaf pada followers sebab mira hide kan blog ni. Sorry korang.. Terpaksa buat macam ni atas sebab-sebab tertentu. Tapi masa hari first mira hide kan blog ni, ramai yang bertanya kenapa dan minta mira untuk public kan balik. Sorry sebab tak public kan.

Bila da fikir-fikir balik, mira ambil keputusan public kan semula blog ni. Sebab mira sayang followers mira. Tulisan mira tak sebaik korang semua tapi ni apa yang terlintas dan bermain difikiran. So,kalau sudi nak baca, baca la. Kalau tak sudi, angkat jari tekan [X] cepat-cepat.

Ok la, lastly mira nak cakap.. HYE BLOGGER-BLOGGER , HYE READERS, HYE FOLLOWERS, HYE STALKERS. Selamat bertemu kembali.. Assalamualaikum..



(Al-Fatihah buat arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)

No comments:

Post a Comment