Tuesday, 24 January 2012

Happy birthday sayang

Assalamualaikum..

Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday happy birthday happy birthday to SAYANG..

Awak.. Happy birthday :')

Awak.. awak dengar tak saya nyanyi lagu ni untuk awak? Awak saya rindu awak. Rindu yang teramat sangat. Awak, dah lama saya buat kira-kira tarikh ni. Saya cuba untuk happykan diri saya. Saya taknak nangis lagi awak. Awak, saya taknak.. Saya tau awak akan terseksa bila saya menangis sebab awak. Kalau dulu bila saya diam, awak tau saya menangis. Awak dengan segera akan pujuk saya. Awak cakap awak taknak tengok saya menangis , awak taknak tengok setitik air mata pown yang mengalir. Tapi awak, sekarang bukan setitik malah berjuta-juta titik air mata yang dah mengalir. Awak.. Maafkan saya.

Awak.. saya tunggu awak wish birthday saya sampai sekarang awak tak wish pown. Bila awak nak wish? Bila awak nak wish macam dulu? Awak, saya rindu kenangan dulu. Boleh tak saya nak kenangan tu lagi?

Awak.. Saya ingat plan kita nak sambut birthday sama-sama. Awak ingat tak? Awak ingat tak? Awak dah plan, awak dah tengok cuti-cuti semua. Awak cakap, awak nak sambung cuti nanti sebab nak sambut birthday kita. Awak nak balik johor lama-lama sikit . Awak.. awak balik la.. Sekarang ni tengah cuti. Jom la kita sambut birthday sama-sama. Saya nak sambut birthday dengan awak. Awak.. jom la.

Ahmad Zakwan, Nur Amira Haziqah sayang awak sangat-sangat. :'(



(Al-Fatihah sayang Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
saya nak awak sekarang, datang lah jumpa saya. Takde sorang pown yang dapat ganti awak dalam hidup saya.

No comments:

Post a Comment