Saturday, 7 January 2012

Function USB

Assalamualaikum..

hahahahaha gelak dulu.Sebenarnya bukan nak cerita pasal function USB tp nak gtau ni yunk..USB kte hilang!! Puas da kte cari kat dalam almari (atas bawah), laci, kotak-kotak buku, dalam beg-beg, semua la tapi tak jumpa gak. Sedih la macam ni.

Seriusly, kte lupa letak mana. Last guna pown tak ingat bila and dekat mana. Memang da jadi makcik betul la macam ni... NYANYUK!

USB takde macam mana nak masuk kan gambar, video yang ada ni? Terbantut lagi la projek kte macam ni.


Sabar ea yunk, nanti siap gak projek tu tapi lambat sikit la ye... SORRY..


Yunk.. nak mengadu sikit ni..


Hari-hari yang kte lalui semakin busy (sibuk) dengan test yang melambak-lambak tu. Tapi mata ni asyik rasa nak tidur je sebab bosan takde yunk teman + letih dengan air mata. Bila da bangun, rasa nak main game je macam dulu kte selalu main game bersama. Fight siapa yang level lagi tinggi. hahaha kelakar je. Tapi sekarang ni main game yang sama , sorang-sorang je. Takde fight-fight dengan sesiapa da.

bosanbosanbosan~

Semangat takde lagi. Yunk bagi la kte pinjam semangat study tu.. Boleh ea? TERIMA KASIH...





(Al-Fatihah syg Ahmad Zakwan bin Patah Raji)
#keliru sama ada nak  private atau public kan blog ni, yunk rasa macam mana? nanti bisik kat kte ea..

No comments:

Post a Comment