Sunday, 8 January 2012

Berjoging

Assalamualaikum..

Tadi pagi, awal kte bangun. Punya la excited sebab nak pergi JOGING. Dah lama plan nak joging dari sem demi sem kte plan. Motif, nak buang lemaklemak yang ada . Eh bukan.. Nak fresh kan otak yg tak fresh ni. Hari ni baru la tercapai hasrat hati nak berjoging. Kte pergi berdua je dengan Shida. Round uitm ni dua kali. Kte da bawa yunk round uitm ni kan dulu. Yunk ingat tak? Yunk tau kan besar mana.

Tapi round yang kedua tu da tak larat. Semput~~~ Mana taknye sentiasa terperap dalam bilik je tibatiba kena berlarilari. Memang la semput.

Macam ni ke nak joging hari-hari dengan yunk? Macam yg yunk plan lepas kahwin setiap pagi kita akan pergi joging sama-sama. Yunk cakap yunk akan paksa , kte kena joging juga. (kejam)

Kalau macam ni la gayanya, memang pergi kte berlarilari tapi balik ada hero yang dukung . haha Tu pown kalau hero tu larat. Larat ke nak dukung?? Mesti la larat, badan kan berketul-ketul.. haha



# teringat time bawa yunk roundround uitm tapi yunk drive kte bagi arahan je.
# teringat time yunk bawa kte round uitm puncak alam. (sanggup minta permission dekat guard) Yunk tunjuk dekat mana tempat yunk lepak, kat mana tempat yunk study kat mana blok faculty kat mana tangga menjunam kat mana cafe macam-macam lagi yg yunk tunjuk.



~RINDU LA~





(Al-Fatihah buat mu syg Ahmad Zakwan bin Patah Raji)

No comments:

Post a Comment