Saturday, 7 January 2012

Dating

Assalamualaikum..

Syunk.. tadi kte pergi dating. Betul, tak tipu.. Relaxrelax. Bukan dating dengan orang lain pown. Dating dengan Shida je. Ye, berdua sahaja dan berdua lebih baik dari bertiga mahupun berempat. Pada mulanya kami nak pergi bertiga tapi si Fiqa sakit pula tak larat nak pergi. So, pergi berdua sahaja.

Macam biasa kami pergi naik bas kuning. Bas sekolah tu, ala yang comel-comel tu. errr~

Ingat kan nak pergi rasmikan One Segamat tu. haha Macam VIP je nak rasmirasmi segala. Tapi memandangkan One Segamat dengan bandar Segamat tu jauh dan kami pergi naik bas saja, so kami decide pergi bandar Segamat je.

Sampai je bandar teman Shida beli track suit. Last-last kte beli sweater colour purple. Comel... Macam baju purple yg kte pakai aritu. Lepas tu pergi makan sebab badan da lemah sangat rasa nak tumbang. Seriously, lemah sangat tadi. Tapi lepas makan, alhamdulillah rasa ok. Cop2! tadi kte makan phrosperity (abaikan ejaan) pedas gilaaaa yunk!! Kalau yunk makan, confirm la yunk makan sekali suap je and lebihnya yunk campak dalam tong sampah. Memang pedas sangat-sangat. Bayangkan, orang yang biasa makan Spicy McDeluxe ni letak sos dua piring kecik tu + lada hitam 1 paket ni pown da cakap phrosperity tu pedas, kalau yunk yg makan Spicy McDeluxe tanpa letak sos setitik tu makan phrosperity tu macam mana? Mesti comel kan muka yang kemerahan tahan pedas tu nanti.

Lepas makan, kami pergi jalan-jalan sekejap cuci mata. Tergoda dengan satu sandle so kte pown beli. Lepas tu, macam biasa kami pergi melalak sekejap sekadar untuk melepaskan tekanan. Orang jawa cakap release tension. Sekejap je tak lama, 10 lagu je. Macam dulu kte pergi melalak sama-sama dekat BP lepas main bowling. Main bowling sebab kena paksa dengan yunk. So, kte paksa yunk pergi melalak pula. haha Adil kan?

Da hilang suara semua, baru la pergi beli barang. Banyak juga barang yang di beli.

Tuala pooh : akak da jahanamkan tuala kesayangan kte 
Test pad : test melambak, test pad pown guna banyak
Air kotak soya (6 kotak kecil) : buat breakfast
Air yogurt Lite Yo : sejuk + sedap + nak diet haha

+

Kasut  + sweater + makan + melalak + tambang

Total = 100++

(dah boleh puasa seminggu)


Thanks to Pie,amin,syira sebab tumpangkan kami balik..


Malam ni nak study, yunk teman ye. Kalau tertidur, kejut tau macam dulu.




(Al-Fatihah syg Ahmad Zakwan bin Patah Raji)





No comments:

Post a Comment