Friday, 30 December 2011

Reunion or lepaking?

Assalamualaikum..

Cop cop! Tisu boleh letak jauh-jauh sebab entry kali ni air mata korang mesti takkan mengalir. Ha kan da habaq blog ni takde bawang pown.

Hari ni Mira nak cerita semalam dan semalamnya Mira lepaking dengan exclassmate masa form 4 and form 5. Sebenarnya kitorang nak buat reunion. Nak jumpa balik member-member yang dah lama tak jumpa. Maklum la masing-masing duduk jauh-jauh ada kat kutub utara ada yang kat kutub selatan. Tu yang kami susah nak kumpul tu tambah-tambah lagi masing-masing sekarang tengah sibuk belajar dan cuti semua tak sama. Plan punya plan nak pegi sana nak pegi sini last-last kami Muarian jela yang berkumpul. Tapi ni tak plan pown. Cakap malam, pagi kami keluar and cakap tengah hari, malam kami keluar. Sayang korang la kawan-kawan!

Moral of the story: tak yah plan la lepas ni. Kita pergi mengejut je. huahuahua~~



HARI: RABU
LOKASI: WETEX PARADE ,BINTANG GEMILANG
and TANJUNG








sedap suara yanti..

amin nak nyanyi tapi malu-malu hihi

suara nad pown boleh tahan..


pa'a nyanyi lagu BI je..

~100% cintaku~~ haha


kat tanjung.
renyai-renyai pown layan~!
takut tengok air coklat kat belakang >_<




~peace~


kami adik baradik (masa sekolah dulu)




HARI: KHAMIS
LOKASI: MEDAN IKAN BAKAR SABAK AWOR

(gambar blur : camera man tangan ketar)








~si jejaka~
apis,amin,gg

Gamba makanan tak sempat nak amek 
sebab masing-masing da lapaq~



~si gadis~
mira,yanti,nad

thanks bro apis! Thanks yan,nad,amin. Thanks pa'a n gg drive utk aku.
(^^,)
next time lepaking lagi yawww~




P/S: esok hari last untuk tahun 2011. errr~ :|
       Baru lepas kena paksa makan ubat. weeerrkkzz~ 




sentiasa di ingatan:
(Al-Fatihah buat arwah Ahmad Zakwan bin Patah Raji)

No comments:

Post a Comment