Friday, 6 April 2012

End of semester 4

Assalamualaikum..

Hampir seminggu semester 4 berakhir tapi baru sekarang saya nak simpan kenangan tu dalam blog ni. Semester pertama saya tanpa Ahmad Zakwan menemani. Di semester 4 saya cuba untuk bangun, untuk bina semangat baru. Di semester 4 juga saya banyak menipu. Senyum hanya sekadar untuk happykan orang sekeliling. Senyum hanya untuk menutup kesedihan dan keresahan di hati. Maaf kepada mereka yang tertipu dengan senyuman ini. Tertipu dengan gelak tawa dan keriangan diri ini.

Aktiviti sepanjang semester 4. Jom kita tengok gambar je.

Pergi ke Tasik Segamat

u jump, i lari~

berdua lebih baik

alahai paparazi ni.

saya gayuuut (gayat) jambatan ni tinggi sangat


ikhlas ke ketawa ni??jengjengjeng~


rindu zaman kanak-kanak nak main buai
*buai laju-laju saya nak kahwin dengan Ahmad Zakwan

comelnya budak baju pink ni :)

si muncung dan si tembam


termenung pulak awek ni


thanks ye anda berdua sebab bawa kami.
tanpa anda, tak jumpa lah kami dengan tasik ni..
terharu lah cepat wan n a'ai




Pergi autoshow
Lokasi: Tangkak

SIC Club

seat dia cantik




kereta berasap


speaker ni boleh buat saya pekak







baju club

baju club gak. eh tak,baju bola sama kan dengan yang atas tuuuu ^

Jadi model kereta kejap

one more time

buat kecoh kejap


abaikan mata mengantuk  tu


kami bukan LESBO
-lakonan semata-mata-



Motivasi under Trav'c
lokasi: Batu Pahat Johor


adik-adik yang di lenturkan


mencari adik-adik dan fasi-fasi yang perlukan bantuan


bersama ketua program yang sangat mantop!


berehat sebentar bersama AIR SIRAP

rakan seperjuangan

sama-sama dengar motivasi

kesian adik-adik ni menangis sobsob :'(


sabar adik, sabar

main gosok,tumbuk

ajar adik-adik karaoke.. hehe
bukan2,ajar adik-adik bercakap dekat depan je..

kak anisz menyanyi.. *fake

lompat si katak lompat.. LOMPAT!
-riadah pagi-


bersama adik yang sangat chumeeel.
adik ni darjah 5. 


ada pertandingan lagi


kami ada tuala sama. boyprend tak sama

kita boleh jadi kawan sampai bila-bila tak??




Opkim under Rakan Muda
lokasi: Felda Sri Ledang

kami merempit. sangat awesome 

bersama cikgu arif,cikgu syifa,cikgu mira, cikgu shida dan
 cikgu wan
*bukan Ahmad Zakwan tp wan apetah.. one two three kot

lepak habis

posing jap,
melawat penduduk kampung yang kurang upaya

beriadah bersama adik-adik


bersama pakcik... (tak ingat nama) yang baju belang2 berkopiah


bersama anak saya. eh bukan, anak jagaan sementara saya

tadaaaaa~ bersama keluarga angkat



Travel bersama Trav'c
lokasi: Terengganu

Di arfa batek

muadzam shah
kat kedai ni mee goreng basah macam kuey teow ladna

ok, dua2 termenung.. O_o

gerak ke ganu kiteee

bersama madam yang sporting


di taman tamadun islam


river cruise

awek cun beg pink kira ahli cukup ke tak

sampai kat TTI,dengar akk tu potpet~


tunggu transport datang (lupa nama dia)

garangnye cik mira. text siapa tu? 
adik awak la sayang..



ifa berbaju kuning.

jemput masuk..
kami penyambut tetamu untuk abe azrey(driver bas)



berBBQ di malam hari


teruja..
Cantik jugak bas ni.. hoho

oh homestay, kami balik dulu..sobsob~


menggila sementara tunggu budak lelaki n another group perempuan



spe nak nasi dagang? angkat tangan~!
-memey tak la nak makan nasi dagang pepagi buta-

bakar first aid. spe sakit,pandai2 la.. (exco yang kejam)


kami gadis-gadis AYU menjadi rebutan jejaka malaya 
*werrkk~



menggila di homestay buat kali terakhir



tadaaaa~





superman....
eh salah, superwoman..yeaahh~!

cantik kan tag. thanks shikin buatkan tag untuk kami :)

yeaaaahhhh kami susah beeebass!



Dinner Computer Science
Lokasi: UiTM Segamat


ini bukan pengganti awak sayang







Abang guard,pinjam motor kejap nak posing :)

with yanto n shidud

nak bergambar berempat,tiba2 ada yang kelima. ish3~



action je lebih,menyakat shikin jatuh

jakun tengok cone keselamatan

aduh,beratnya
#mampuih kalau pakguard baca blog ni

kami suka menggila









Mandi limau oleh shida,fiqa,shikin,fariha,najihah,hazirah,
anom,ana,hidayah

#sory kalau ada yang tertinggal


Di sini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada.... (siapkan text untuk ABPH ahad ni)

thanks anda, anda, anda,anda, anda dan anda, anda, anda semua menghiburkan hati yang lara. Harap sangat semester 4 ni akan jadi lebih baik dari semester yang lepas. Awak, doakan saya please..


(al-fatihah sayang Ahmad Zakwan bin Patah Raji)




2 comments:

  1. Eeee.. ade gambar titeww lahh..
    thnx for the sweetesttt memoriess >,<
    luvyouu :)

    ReplyDelete
  2. hehe thanks gak 4 being my friend :)lap youuu hee :)

    ReplyDelete